Corona virus

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Corona virus zien wij als kantoor ons genoodzaakt onze werkwijze in ieder geval tot en met 27 april aanstaande aan te passen.

Wij zullen telefonisch (020 6161487) en per email (info@altadvocaten.nl) tijdens de gebruikelijke kantoortijden bereikbaar zijn en blijven. Echter de advocaten zullen geen persoonlijke gesprekken voeren met cliënten. Alle gesprekken zullen of telefonisch of per Skype plaatsvinden. De advocaten zullen zoveel als mogelijk thuis werken, maar iedere dag zal er te allen tijde een advocaat op kantoor aanwezig zijn om binnenkomende vragen en problemen op te vangen.

Wij vragen uw begrip ervoor dat er wellicht minder snel op gereageerd wordt op terugbelverzoeken of e-mails. Wij verzekeren u echter dat Alt advocaten oog heeft en zal blijven houden voor de belangen van onze cliënten, ook in deze onzekere tijden.

Namens alle medewerkers van Alt advocaten wensen wij onze cliënten en relaties heel veel sterkte en wijsheid toe in deze moeilijke periode.

RELATED POSTS