Advocaten

Engin Arslan

Advocaat

In 2000 afgestudeerd aan de Vrije universiteit Amsterdam in de richtingen strafrecht en staats- en bestuursrecht met nadruk op het asiel- en vreemdelingenrecht.

Na zijn studie heeft de heer Arslan als intake medewerker gewerkt bij Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF waar hij beoordeelde of de aanvragers van een studiebeurs als vluchteling aangemerkt kunnen worden om als cliënt geaccepteerd te worden door het UAF.

Eind 2001 is de heer Arslan begonnen als asieljurist bij de Stichting Rechtsbijstand Asiel waar hij zich verder heeft toegelegd op het asiel- en vreemdelingenrecht. In 2004 is hij beëdigd als advocaat en mede-oprichter geworden van advocatenkantoor Altadvocaten.

Lid van de Orde van Advocaten, de Specialistenvereniging migratierecht advocaten (SVMA), de Vereniging van Asieladvocaten en Juristen Nederland en de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken en Vluchtelingzaken.

Door de Raad voor Rechtsbijstand geaccrediteerd als specialist asiel- en vreemdelingenrecht en vreemdelingenbewaring.

Brian Lit

Advocaat

In 2001 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de richting familierecht en Jeugdrecht. Eind 2001 is de heer Lit begonnen als asieljurist bij de Stichting Rechtsbijstand Asiel waar hij zich heeft toegelegd op het Asiel- en Vreemdelingenrecht.

In 2004 is hij beëdigd als advocaat en mede-oprichter geworden van advocatenkantoor Altadvocaten.

Lid van de Orde van Advocaten en de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken en Vluchtelingzaken. Door de Raad voor Rechtsbijstand geaccrediteerd als specialist asiel- en vreemdelingenrecht en vreemdelingenbewaring.

Maartje Terpstra

Advocaat

Mw. Terpstra is in 1998 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de richting van het bestuursrecht, meer in het bijzonder het vreemdelingenrecht. In hetzelfde jaar is zij begonnen als asieljurist bij de Stichting Rechtsbijstand Asiel waar zij zich verder heeft toegelegd op het asiel- en vreemdelingenrecht.

In 2004 is zij beëdigd als advocaat en mede-oprichtster geworden van advocatenkantoor Altadvocaten.

Bestuurslid van de Vereniging van Asieladvocaten en Juristen Nederland

Lid van de Orde van Advocaten, de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken en Vluchtelingzaken. Door de Raad voor Rechtsbijstand geaccrediteerd als specialist asiel- en vreemdelingenrecht en vreemdelingenbewaring.

Krista Kaptein

Advocaat

In 2008 afgestudeerd in de richtingen Internationaal publiekrecht en Economisch publiek- en bedrijfsrecht aan de Universiteit Utrecht. Sinds 2009 werkzaam bij Altadvocaten. In 2010 beëdigd als advocaat. Gespecialiseerd in asiel- en vreemdelingenrecht alsmede arbeidsrecht. Zij is sinds maart 2013 als partner toegetreden tot Altadvocaten.

Lid van de Orde van Advocaten, de Vereniging van Asieladvocaten en Juristen Nederland en de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken en Vluchtelingzaken. Door de Raad voor Rechtsbijstand geaccrediteerd als specialist asiel- en vreemdelingenrecht en vreemdelingenbewaring.

Adres

Barentszplein 2F
1013 NJ Amsterdam
Nederland

Contactgegevens

Telefoon: 020 616 14 87,
Fax: 020 616 46 29

Openingstijden

09:30 uur tot 12:00 uur
13:00 uur tot 17:00 uur

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.