İlişkiniz bittikten sonra iş arama yılı

İlişkiniz bittikten sonra iş arama yılı

Türk vatandaşları eğer aşağıdaki şartlara uyarlarsa ilişkileri yada evlilikleri bittikten sonra bir sene iş arama ve çalışma oturum izni alabilirler.

  • 3 sene evli kalmak yada beraber yaşamak
  • Evliliğiniz veya ilişkiniz bitmeden bir sene aile birleşimi oturum izni ile Hollanda’da ikamet etmiş olmak.

İlişkiniz bittikten sonra iş arama yılı konusundaki sorularınız için büromuzu arayın (020-6161487) veya e-posta gönderin (info@altadvocaten.nl).