Üç yıl yasası

Üç yıl yasası

Eğer (ticari) oturum izni başvurusu yaptıktan sonra 3 sene geçtiyse ve bu sürede işlemleri
Hollanda’da bekleme hakkınız var ise üç yasasından dolayı oturum izni hakkınız doğar.

Bu yasa yalnızca Türk vatandaşları için geçerlidir.

Üç yıl yasası konusundaki sorularınız için büromuzu arayın (020-6161487) veya e-posta gönderin (info@altadvocaten.nl).