Vreemdelingenrecht

Alle advocaten bij Alt advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van vreemdelingenrecht. Door de jaren heen hebben onze advocaten in grote mate van deskundigheid verworven en uitgebreide ervaring opgebouwd op het gebied van vreemdelingenrecht. Deze deskundigheid en ervaring passen onze advocaten toe in hun dagelijkse praktijk . Het indienen van verblijfsaanvragen , het voeren van bezwaarprocedures , het voeren van beroepsprocedures bij de rechtbanken en het voeren hoger beroepsprocedures bij de Raad van State alsmede het indienen van een internationale klachtenprocedure bij het ​​Europees Hof voor de Rechten van de Mens zijn allemaal een deel van onze dagelijkse praktijk .

Onze advocaten kunnen u een breed scala van diensten aanbieden. Diensten die ons kantoor u kan bieden zijn onder meer:

Het aanvragen van:

Onze advocaten zijn toegerust u of uw bedrijf te vertegenwoordigen  in geschillen met de  Immigratie en Naturalisatiedienst (of een van de gerelateerde overheidsinstellingen). Men kan denken aan een van de volgende zaken:

Voor vragen over het vreemdelingenrecht en welke diensten ons bedrijf u te bieden heeft, kunt u bellen met ons kantoor (003120 6161487), of stuur ons een e-mail (info@altadvocaten.nl). Wij helpen u graag!

Adres

Barentszplein 2F
1013 NJ Amsterdam
Nederland

Contactgegevens

Telefoon: 020 616 14 87,
Fax: 020 616 46 29

Openingstijden

09:30 uur tot 12:00 uur
13:00 uur tot 17:00 uur

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.